de oldtimer klassieker verzekering van Europeesche met fehac korting

De Fehac klassiekerverzekering product informatie

U bent uiteraard zuinig op uw klassieke auto en wilt hem goed verzekeren. Dat kan met de Klassiekerverzekering van de Europeesche. Indien u de klassieker uitsluitend recreatief en/of hobbymatig gebruikt, komt deze in aanmerking voor de Klassiekerverzekering. Dat blijkt onder meer uit het beperkte aantal kilometers per jaar (maximaal 10.000 km) en uit het feit dat u een andere auto hebt voor het dagelijks gebruik. De Klassiekerverzekering voldoet volledig aan alle wensen van de FEHAC.

Vier categorieën

Basisdekking

De Europeesche biedt altijd een klassiekerverzekering op maat, volledig samengesteld naar uw wensen. U heeft de keuze uit de volgende verzekeringsmogelijkheden:

Bij alle dekkingen in Nederland kunt u rekenen op uitgebreide hulpverlening via de Europeesche Hulplijn.

Uitbreidingen

De basisdekking van de Klassiekerverzekering van de Europeesche is alleen al heel compleet. Maar misschien wilt u meer? U kunt dan kiezen uit diverse uitbreidingen, zoals de altijd-terughaal-garantie uit heel Europa, een schadeverzekering voor inzittende, een ongevallenverzekering voor inzittenden of een rechtsbijstanddekking.

Verzekeringsgebied

De Klassiekerverzekering geldt in Europa en in de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Acceptatie

Een belangrijke indicatie voor acceptatie door de Europeesche is of de klassieker voorkomt in het boek 'De Onschatbare Klassieker' of 'De Oldtimer Catalogus'. Voor het dagelijks vervoer dient verzekerde (en ook de regelmatige bestuurder) te beschikken over een andere (personen)auto.
Voor de volgende klassiekers kunnen afwijkende voorwaarden en/of premies gelden:

Zomertijdkorting

Als u in de wintermaanden niet met uw klassieker rijdt, kunt u kiezen voor een extra voordelig zomertijdtarief. Uw klassieker is dan in de winter niet verzekerd tegen rij-risico's en kwaadwillige beschadiging, maar blijft natuurlijk wel het hele jaar verzekerd tegen risico's als brand en diefstal.

- home
- direct berekenen
- dekkingen
- voorwaarden inzien
- lijst oldtimerclubs